07-12 Go Ahead pakt punt in blessuretijd (1-1)

Go Ahead Eagles heeft , na drie nederlagen op rij, een punt gepakt in de Jupiler League. Door een benutte strafschop van De Kogel in blessuretijd werd het 1-1 tegen Helmond Sport.

 

De thuisploeg begon goed en kreeg in de beginfase kansen via De Kogel en Daemen, maar beide keren hield doelman Van der Steen zijn doel schoon. Daarna was Go Ahead de ploeg met het meeste balbezit, maar duurde het even voor er weer een kans kwam. Kort voor rust was Vriends dichtbij, zijn inzet eindigde echter op de lat. Het doelpunt viel aan de andere kant. Bjelica benutte in de blessuretijd een vrije trap en zorgde daarmee voor een 0-1 ruststand.

 

Na de pauze was er een goede kans voor doelpuntenmaker Bjelica, maar hij kopte uit een hoekschop over. Even later schoot Schilders naast namens Helmond. Aan de andere kant bracht Van der Steen redding op een vrije trap van invaller De Bondt. Hij probeerde het later met een schot en ook Teijsse deed dat, maar opnieuw werd er niet gescoord. Namens Helmond Sport kopte Markiet maar net over. Ten Den kopte naast voor Go Ahead en aan de andere kant redde Zwarthoed op een inzet van Schilders. In de blessuretijd werd het toch gelijk. De Kogel benutte een strafschop en die 1-1 was ook de eindstand. Bron: RTV Oost