02-11 Go Ahead verovert koppositie bij MVV (1-2)

Go Ahead Eagles is de nieuwe koploper in de Jupiler League. De ploeg van trainer Dennis Demmers won vanavond bij MVV Maastricht en zag Volendam onderuit gaan tegen FC Eindhoven.

In de eerste helft was er weinig te beleven in Maastricht. Beide ploegen kregen een paar kleine kansjes, maar scoorden daar niet uit. Kort voor rust werd er toch gescoord. De Kogel benutte een strafschop na hands van Moustafa en bezorgde de Deventer ploeg daarmee een 1-0 voorsprong.

Na een uur spelen kwam de thuisploeg op gelijke hoogte en ook dat doelpunt kwam vanaf de stip. Na een overtreding van Daemen mocht Peeters aanleggen en faalde niet; 1-1. Een klein kwartier voor het einde kwam Go Ahead echter opnieuw op voorsprong. Wolters scoorde op aangeven van invaller Mathieu en zorgde daarmee voor de zege en de koppositie voor de ploeg uit Deventer. Smet op de avond was het uitvallen van Chris David. De middenvelder moest het veld af nadat er al drie keer was gewisseld en de club vreest voor een zware knieblessure. Bron: RTV Oost

 

Door de verplichte buscombi zijn wij, de redactie van Eaglesfans.nl, niet afgereisd naar Maastricht. Met dank aan één van de 32 afgereisde supporters zijn wij toch in bezit gekomen van enkele foto's. Deze zijn gemaakt met een mobiele telefoon dus zullen niet van de kwaliteit zijn die u van ons gewent bent. Ons excuses!