15-01 We mogen weer!

Na een winterstop van een maand mogen we aankomende zondag eindelijk weer. Go Ahead speelt dan in de 2de seizoenshelft van de Eredivisie een hele belangrijke wedstrijd in Leeuwarden. Cambuur - Go Ahead staat dan op het programma. Het uitvak in Leeuwarden, ondanks dat er maar 400 man in past, is zondag lang niet uitverkocht. Rond de 200-250 Eagles supporters zullen met de verplichte buscombi het team van Foeke Booy achterna reizen.

 

Bij Cambuur heeft Wout Droste, oud-Eagle, zijn 5de gele kaart ontvangen en is dus geschorst. Ook is Hemmen nog geblesseerd en dat is zeker gunstig. In alle duels dat Cambuur won deed Hemmen mee, dus hier kunnen we zeker profijt uit halen. Bij Go Ahead is het nog onzeker of Erik Falkenburg zondag aan de aftrap kan staan. Hij is momenteel herstellende van een lichte liesblessure en pas in het weekend wordt beslist of hij mee kan doen of niet.

 

Ed Janssen is zondag in het Cambuur Stadion de scheidsrechter bij het duel tussen de nummer 17 Cambuur en nummer 10 Go Ahead Eagles. Hij wordt daarbij geassisteerd door Van de Ven en Schaap.

 

Uitbreiding B-Side

Na de winterstop zullen er op de B-side 150 plaatsen bij komen. Doordat in vak 6 en vak 8 alle stoeltjes zijn weggehaald, is het mogelijk dat deze extra supporters plaats kunnen nemen op de fanatieke tribune. Door deze verhoging stijgt de capaciteit van de Adelaarshorst naar 8011 toeschouwers. De capaciteit van B-side is na deze uitbreiding 2400. De B-side is daarmee de grootste staantribune van het land!

 

De uitbreiding is een feit

Vak 6 zonder stoeltjes