03-07 Sv Voorwaarts - Go Ahead Eagles (0-4)

Ook de oefenwedstrijd tegen Voorwaarts werd gewonnen. Een grote uitslag werd het niet, de teller kwam niet verder dan 0-4. Dit kwam mede doordat GAE beide helften speelde met basisspelers, wisselspelers en beloften door elkaar heen. De samenwerking ontbrak, waardoor het spel er niet strak uit zag. Op een paar grote kansen van Philips na, en de kopbal van Krijns in de slotminuten op de lat, hoefde Voorwaarts niet te vrezen dat het een nulletje of tien zou worden.

Na deze wedstrijden kunnen we in ieder geval concluderen dat er nog wat spelers aan moeten worden getrokken. 6 a 7 man zitten op dit moment op eredivisie-niveau, dus spelers met wat extra kwaliteit zijn van harte welkom.

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen het Sallands Streekteam op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Heeten en begint om 16.00uur.

Sv Voorwaarts - Go Ahead Eagles 0-4

12' 0-1 Türuc

29' 0-2 Kolder

33' 0-3 Kolder

46' 0-4 Ten Den

Opstelling GAE 1ste helft: Wouda, Schmidt, Amevor, Schenk, Schroyen, Lambooy, Rijsdijk, Türüc (40/Pot), Kavak, Kolder, Spanjaard

Opsteling GAE 2de helft: Lucas, Krijns, Vriends, van der Linden, Gerritsen Mulkes, Pot, ten Den, de Ruiter, Antonia, Philips (86/Zandvliet), Houtkoop